23.05.2016

Компанія "Інвентум Україна" відзначила своє семиріччя

21 травня 2016 р. колектив відзначив 7-річчя з дня заснування "Інвентум Україна".

Читати більше

15.05.2016

Керівники компанії "Інвентум Україна" відвідали міжнародну виставку з теплової ізоляції IEX 2016 – Insulation Expo Europe

10-я міжнародна виставка промислових ізоляційних матеріалів і технологій пройшла в м. Кельн (Німеччина). Керівництво нашої компанії відвідало виставку з метою вивчення сучасних ізоляційних матеріалів і технологій, а також провело ряд зустрічей з партнерами компанії.

Читати більше

15.11.2015

Компанія "Інвентум Казахстан" отримала будівельно-монтажну ліцензію

Державна установа "Управління державного архітектурно-будівельного контролю міста Астани" (Республіка Казахстан) видало нашій компанії будівельну ліцензію.

Читати більше

07.11.2015

Фахівці "Інвентум Україна" з робочим візитом відвідали компанію "Allied Mineral Products Europe B.V."

Керівники "Інвентум Україна" і "Allied Mineral Products Europe B.V." обговорили перспективи подальшого співробітництва, в підтвердження чому було вручено свідоцтво офіційного дилера, а також проведено навчання технічних фахівців і ознайомлення з особливостями виробничого процесу.

Читати більше

02.11.2015

ТОО "Інвентум Казахстан" - офіційний дилер компанії "SHANDONG LUYANG SHARE CO., LTD"

19 серпня 2015 року компанія "Інвентум Казахстан" отримала дилерський сертифікат, що дає право реалізації на території Республіки Казахстан вогнетривкої продукції компанії "SHANDONG LUYANG SHARE CO., LTD".  

Читати більше

28.10.2015

Керівники "Інвентум Україна" та "E.C.T.P. REFRACTORIES" провели переговори про подальший розвиток співробітництва

У жовтні 2015 керівництво нашої компанії та "E.C.T.P. REFRACTORIES" (Бельгія) обговорило перспективи подальшого співробітництва. Також були проведені презентація виробничого процесу та навчання технічних фахівців «Інвентум Україна» особливостям застосування вогнетривкої продукції.

Читати більше