модернізація теплових агрегатів
Корисна інформація

Теплова ізоляція обладнання та трубопроводів

На сьогоднішній день в умовах нестабільних цін на енергоносії і постійних коливань в світовій економіці кожне підприємство активно працює над зниженням собівартості продукції і підвищенням ефективності використання ресурсів. Підприємства, що працюють в тих галузях промисловості, в яких використовується високотемпературне устаткування, гостро потребують якісної і надійної ізоляції. Високотемпературна теплоізоляція такого устаткування необхідна як для захисту навколишнього середовища від жару, так і для економії ресурсів, адже чим краще зроблена, наприклад, теплоізоляція печей, тим менше втрати тепла, а відповідно і грошей. Високотемпературна ізоляція – це абсолютна необхідність для всіх підприємств, що піклуються про раціональне використання ресурсів, адже втрати тепла при теплообміні з довкіллям – це викинуті на вітер гроші у прямому розумінні слова, і чим більше об'єм продукції, що випускається, тим більше втрат. Ми пропонуємо здійснити ефективну і економічно обгрунтовану теплоізоляцію Ваших печей для того, щоб енергетичні ресурси не витрачалися даремно, а працювали на Вас і приносили максимальний прибуток.

Але теплова ізоляція необхідна не лише при високих температурах – також вона потрібна для збереження від зовнішнього тепла різних холодових установок. Одним з надійних і найпопулярніших способів теплоізоляції є базальтова теплоізоляція, вироби з базальтового супертонкого волокна визначені як вібростійкі і рекомендованідо використання до +700 0С. Але, цим виробам властиві процеси деградації, через що відбувається підвищення теплопровідності на 25% через 2-3 роки і продовжує зростати при подальшому використанні. Більш того, відмічені багатократні випадки укладання БСТВ з об'ємною масою 60 кг/м3 при обов'язковому мінімумі 80 кг/м3 у зв'язку з винятковою трудомісткістю ущільнення цього матеріалу. Таким чином, відразу після установки матеріалів, теплопровідність конструкції підвищується на 20% від тієї, щозакладена в проекті. Дані матеріали не мають постійної щільності і схильні до процесу вібраційного ущільнення, оскільки в них відсутні процеси релаксації із-за вільно просторового розташування волокон в полотні.

Теплоізоляція трубопроводів також дуже важлива в промисловості, адже давно не секрет, що трубопровід необхідно захищати від руйнівної дії зовнішнього середовища, а також оберігати від втрат температури в довкілля. Ми пропонуємо оптимальне рішення для кожного конкретного вигляду і довжини трубопроводу. Незалежно від призначення і місцезнаходження теплоізоляція труб і трубопроводів буде зроблена на найвищому рівні. Ми підберемо оптимальний ізоляційний матеріал для кожного конкретного об'єкту і його потреби в збереженні температури і здійснимо теплоізоляцію з повним дотриманням технологічного процесу, оскільки розуміємо всю важливість даної процедури. При розрахунку теплоізоляції трубопроводів ми враховуємо не лише температурні навантаження, але і механічні, особливо це стосується труб, які укладаються в землю – адже додаткові навантаження і природна усадка можуть пошкодити ізоляцію і тепло буде втрачено. Наші фахівці здійснюють повний цикл ізоляційних робіт і, після закінчення робіт, Вас не чекає жодних додаткових турбот.

На додаток до основних видів теплоізоляції ми також пропонуємо Вашій увазі рідку теплоізоляцію, яка проводиться з використанням інноваційних легконаносимих матеріалів. Рідка теплоізоляція використовується у всіх важкодоступних місцях і на устаткуванні нестандартної форми, наприклад, таких як труби, резервуари, холодильне устаткування, казани, бойлери та ін. Така теплоізоляція виглядає, як фарба, і наноситься на будь-які поверхні точно так, як і фарба, не обважнює несучі конструкції. Рідку теплоізоляцію також можна використовувати для теплоізоляції стін і фасадів. У зв'язку з тим, що в такій ізоляції багато керамічних елементів, вона екологічно безпечна і не підтримує горіння.

Фахівці нашої компанії проведуть всі необхідні дослідження, зроблять розрахунок теплоізоляції для будь-якого об'єкту і підберуть для Вас оптимальний варіант, який дозволить Вам звести до мінімуму втрати тепла при роботі устаткування. Наші фахівці уважно стежать за всіма новинками на ринку матеріалів і дослідженнями у сфері теплоізоляції для того, щоб запропонувати Вам найкраще і надійніше рішення. Ми пропонуємо Вам поєднати інноваційні рішення з роками перевіреною практикою. Працюючи з нами, Ви можете бути абсолютно впевненими в надійності і якості робіт, що проводяться, і використаних матеріалів. Ми зробимо так, що втрати температури зведуться до мінімуму, а Ваші витрати на ізоляцію окупляться в самий найближчий час. Ми проводимо всесторонні дослідження перш, ніж запропонувати Вам варіанти, і надаємо всю необхідну документацію і гарантію на наші роботи. Ми йдемо в ногу з часом і пропонуємо Вам почати економити за допомогою енергозбережних технологій прямо зараз.