22.10.2015

Компанія "Інвентум Україна" відкриває представництво в Республіці Казахстан

З метою розширення діяльності та поліпшення зручності роботи з клієнтами наша компанія в серпні 2015 року офіційно зареєструвала ТОО «Інвентум Казахстан» і відкрила представництво в м. Астана, Республіка Казахстан.

Читати більше

21.10.2015

Керівництво нашої компанії відвідало міжнародну виставку "Ceramitec 2015"

У жовтні 2015 року керівництво «Інвентум Україна» відвідало найбільшу міжнародну виставку "Ceramitec 2015". Метою відвідування виставки було вивчення сучасних технологій будівництва та реконструкції печей для виготовлення кераміки.

Читати більше

22.09.2015

"Інвентум Україна" зміцнює співпрацю з "Allied Mineral Products"

Компанія "Allied Mineral Products" (США) провела щорічну конференцію, на якій були присутні представники "Інвентум Україна". Після конференції керівники компаній провели успішні переговори про подальшу співпрацю.

Читати більше

14.07.2015

Керівництво компанії «Інвентум Україна» відвідало всесвітню виставку «Thermprocess»

Метою відвідання виставки було ознайомлення з інноваційними технологіями теплової ізоляції і футерування різного устаткування для термічної обробки, встановлення ділових контактів з світовими виробниками матеріалів та обладнання в даній сфері, а також проведення зустрічей з партнерами «Інвентум Україна».

Читати більше

11.06.2015

Наше керівництво відвідало міжнародну виставку «Power-Gen Europe»

З метою вивчення інноваційних технологій у сфері будівництва та модернізації обладнання енергетичної галузі керівництво нашої компанії відвідало всесвітню виставку «Power-Gen Europe» в Амстердамі.

Читати більше

01.06.2015

Компанія «Інвентум Україна» отримала срібло національного бізнес-рейтингу «Імпортер року 2014»

Третій рік поспіль «Інвентум Україна» стає призером національного бізнес-рейтингу (НБР) «ІМПОРТЕР РОКУ».

Читати більше