В кінці червня в Дюссельдорфі пройшла виставка-конференція "The Bright World of Metals", яка об'єднала квартет міжнародних виставок металургійної галузі, а саме: "Gifa", "Metec", "Thermprocess" і "Newcast". На величезному майданчику представники компаній з усіх куточків світу представили свої технології, обладнання та матеріали, тим самим поставили нові тенденції в металургії. За п'ять днів роботи виставки її павільйони відвідало близько 72 500 гостей з 118 країн світу.
 
"Інветнум Україна" не перший рік відвідує виставку "The Bright World of Metals". Пропустити таку грандіозну подію в сфері металургії ми не могли, керівники нашої компанії відправилися в Дюссельдорф з метою вивчення сучасних вогнетривких матеріалів для футерівки; вивчення передових технологій в пальниковий і нагрівальному устаткуванні, а також нових рекуперативних систем підігріву повітря для газових пальників. З квартету міжнародних виставок особливу увагу було приділено "Thermprocess" основна тематика якої відповідала поставленим цілям.
 
За час проходження виставки менеджмент нашої компанії провів ряд зустрічей з постійними партнерами "Luyang Unifrax Trading Company Limited", "Morgan Advanced Materials", "HASLE Refractories", "ECTP Refractories" з ЄС, США і Китаю і іншими компаніями.
 
Відвідавши міжнародну виставку-конференцію "The Bright World of Metals", ми придбали нові передові знання про технології для термічного обладнання. Були вивчені нові технології підігріву повітря для рекуперативних систем: температура повітря яких на сьогоднішній день може досягати 800 ⁰С, що на порядок вище технологій, які використовують в Україні. Застосування сучасних рекуперативних систем може істотно скоротити витрату газу термічного обладнання. Чи не мала увага була приділена до нагрівального і пальникового обладнання. Найбільше нас цікавили останні розробки рекуперативних і регенеративних газових пальників, так як з їх допомогою також можна досягти гарного результату в економії газу. Делегати "Інвентум Україна" ознайомилися з технологіями і процесом гарячого ремонту теплових агрегатів, а саме торкретування вогнетривким бетоном машинами з висувним рукавом дистанційного керування. Що стосується нових вогнетривких матеріалів для футерівки, наша компанія використовує передові вогнетриви від кращих світових виробників.
 
Ці знання будуть впроваджуватися на промислових підприємствах України з метою модернізації і поліпшення технологічного процесу виробництва. Наша компанія комплексно підходить до вирішення завдань з модернізації теплових агрегатів наших замовників, а впровадження нових технологій, матеріалів і обладнання дозволяє в короткі терміни окупити вкладення, витрачені на модернізацію. Завдяки такому комплексному підходу економія енергоресурсів може досягати 50-70%, а термін окупності всього лише від 6-ти місяців.
Керівники "Інветнум Україна" відвідали міжнародну виставку-конференцію "The Bright World of Metals"